Vilken väg ska jag gå nu?

Rädslan stänger dörrar!
Rädslan stänger dörrar!

Efter snart 20 år med samma jobb och adress så ska det hända nåt nytt. Vad gör man i en sådan situation? Fortsätta i samma bransch eller pröva nåt nytt?

När jag började inse att tiden var inne för något nytt så fick jag nästan panik. Jag kan ju det jag gör nu så vem skulle vara intresserad av mig i ett annat yrke? Det enda jag har gjort är att starta upp bolag och driva dom.

Men jag tog chansen. Jag sökte mitt första jobb på 30 år och fick det. Vilken känsla det var. Helt obeskrivligt att man faktiskt hade ett värde i ett nytt yrke. En helt annan inriktning än tidigare. Jag är otroligt ödmjuk och tacksam över detta. Jag vet att många kämpar för att finna ett jobb idag.

Mitt mål nu är att bli så bra på mitt nya jobb att alla vill jobba ihop med mig. Som FD arbetsgivare så vet jag vad som fungerar.

Jobba hårt.
Lyssna och lär.
Var vänlig mot dina kolleger.
Var en team player.
Kom i tid.
Klaga inte, kom med lösningar inte problem.

Det finns några flera men detta är grund stenarna. Vi får ju faktiskt pengar för jobbet vi gör och det allra minsta vi kan göra är att förtjäna dom!

Låt inte rädslan för det okända stoppa dig.

 

By Mimmo Fischetti

I love coffee! My family and friends. Don't take what I blog about to seriously. Never follow any advise before doing you're due diligence.

Let's talk.....