Vart går gränsen för hur många bilder på barnen man får lägga upp?

Kevin Fischetti
Photo: Mimmo Fischetti ©

Vi har alla stort sett en liten dator i fickan idag. En med inbyggd telefon och kamera.

Vi tar en massa bilder och med ett klick så är dom online på sociala media som Facebook, Twitter, Instagram med flera. Eller på bloggar som min här.

Men varför gör vi detta? Våra föräldrar verkade inte ha något behov av det? Eller var det för dom inte kunde? Jag tror våra föräldrar hade gjort samma sak om dom kunde. Vi eller rättare sagt jag gör det för att jag kan och för jag är så stolt över mina barn. Och ärligt så är det nog mest för mitt ego!

Varför gör du detta?

By Mimmo Fischetti

I love coffee! My family and friends. Don't take what I blog about to seriously. Never follow any advise before doing you're due diligence.

2 comments

  1. Jag tycker det är fint att lägga bilder upp. Men man ska nog tänka på vad för bilder så är det ok…

Let's talk.....