Vad betyder god hälsa för dig?

all_products1För mig är det allt!

Men det har det inte alltid varit. Det kan jag om någon skriva under på. Jag levde ett hårt liv som egen företagare med långa arbetsveckor och för mycket av allt. You name it. Jag rökte, och drack lite för mycket ibland. Jag åt helt fel och mycket av det. Motion var en stad i Ryssland.

Sov för lite och körde bara på. Det gick bra tills en dag den 24 december 2015 kl 03.00 när jag var på väg till akuten i en ambulans. Så fattade jag att något var galet. Helt galet. Och hela mitt liv började spela framför mig. Jag kunde se allt jag hade gjort fram till denna dag.

Jag hade tur!

Jag kom in i tid eller nästan i tid som dom sa på sjukan. Läs om det här.

Idag är hälsa och ett sunt liv allt för mig. Jag droppade allt som kan skada min hälsa och började med allt som kan hjälpa min hälsa. Snacka om en 90 graders vändning. Men det är vad det ska till om man vill vända dåligt till bättre. Ärligt, jag är bara 48 vårar.

Så hur känns det efter snart 4 månader i detta nya sätt att leva? Det känns super!!! Det är en kick som är omöjlig att beskriva. Man är tvungen att pröva detta. Men jag vill försöka att beskriva det.

Föreställ dig att du står på en äng full att grönt högt gräs med havsutsikt. Du drar in ett djupt andetag och syret når varenda liten cell av dig. Du känner en stark känsla av lycka men förstår inte varför? Men du blir glad och ler. Så känns det när man har kommit över den värsta abstinensen av tobak, socker, fett, snabba kolhydrater. Eller tomma kolhydrater och allt annat färdigt skräp man kan äta och dricka.

När kroppen får den näring den skriker efter och man kan sova igen. När energin kommer tillbaka och humöret blir bättre och bättre. När man märker att det inte gör så ont längre och att man inte har tagit ett enda piller mot huvudvärk på 4 månader när man brukade käka ett paket Alvedon i veckan.

Jag vet att det låter helt sjukt detta…..

Men jag lovar. Det är 100% sant och allt detta snack om sund kost och motion med mera är inte skitsnack. Det fungerar och du kommer att älska det.

Ge din kropp det den skriker efter och droppa dom dåliga vanorna. Du kommer att älska det när du väl kommer över till den andra sidan.

Om jag kan så kan du!

 

By Mimmo Fischetti

I love coffee! My family and friends. Don't take what I blog about to seriously. Never follow any advise before doing you're due diligence.

Let's talk.....