Typisk lördag i Mac huset

© Mimmo Fischetti
© Mimmo Fischetti

Typiskt oss en morgon hemma.

“Denna bild tog René för ca 18 månader sedan. Så ingen ny bild direkt!.

Jag uppdaterar och ser ut som om jag sover och Kevin kör hårt på plattan. René sitter i andra soffan och smyg fotar. En perfekt lördag morgon i Mac huset.

Nu är det inte så att vi alltid sitter och surfar även om det kan se så ut. Men vi gillar att surfa. Jag har mina bloggar att hålla ordning på. Mails och annat från firman. Så det är inte bara lek och surf.

Det är jobb och surf 😉

Men som tur är bestämmer vi vad vi ska göra.

Har aldrig fattat det där med att man måste vara så duktig hela tiden.

Man kan inte sitta inne när det är gott väder?

Jag fattar inte varför alla ska vara så aktiva? Någon gång är det helt ok att bara sitta och sumpa även om det är gott väder ute.

Vi är för det mesta på farten. Alltid är det något så när chansen erbjuder sig så är det soffan som gäller helt klart. Vad jobbar man för annars? Om man inte kan vara lite ledig när man faktiskt är ledig.

Är inte det hela grejen med att vara ledig?

Här i huset har vi räknat ut det. När vi känner för att ta en paus så gör vi det. Och när det behövs rycka för att få saker fixade så rycker vi och gör det klart. Det är väl inte så svårt? 😉

Lite skit i hörnen är bättre än ett rent helvete!

Älskar den frasen. Men nu är det inte skit i hörnen men alla saker står kanske inte i alfabetiskt ordning hela tiden. Och det är jag då glad för. Även om vi ville så hade det varit fysiskt omöjligt med den fantasi våra barn besitter. Ni har ingen idé!

Men å andra sidan så blir dom ju vuxna en dag och så kan vi ställa upp allt som vi vill ha det. Om vi minns det då. Eller ens bryr oss om det när tiden kommer.

Stress och jobb är något som har fyllt mycket i mitt liv.

Otroligt att min fru har klarat det så bra. Men hon är en klippa! Det är hon. Tålamod som få. Behöver man nog för att vara gift med mig? Är nog inte den enklaste man att bo ihop med även om jag själv inte tycker jag är värre än andra. Men det kan man ju inte bedöma själv? eller?

Nu kan du sluta läsa detta och gå ut i det fina vädret.

Vad sitter du inne och surfar för? 😉

Älska som om morgondagen aldrig kommer!

By Mimmo Fischetti

I left Sweden for Denmark 1993 to try something new. I’m still here and loving it. I'm a blogger, Networker and my day job is mentoring. I'm a huge fan of pineapple on pizza - Just kidding 😎 If you like what you see? Just click on the follow new posts.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »