Steak and BJ day 14 mars

Welcome home!
Welcome home!

Alla vet ju vad Valentine’s Day är. Och alla vet att det händer den 14 Februari varje år.

I Sverige har vi alltid kallat det för alla hjärtans dag tills vi blev bombade från USA med Valentine. Samma sak typ och Valentine är nu en dag alla i världen känner.

Så vad är detta snack om Steak and Bj day?

Precis en månad senare den 14 Mars så är det steak and Bj day. En manlig variant av Valentine som mest är till för kvinnor som blir överösta med blommor och romantik. Steak and Bj day är till män.

Enkelt går det ut på att om mannen har gjort ett bra jobb på Valentine och skämt bort sin kvinna så är det mannens tur att bli bortskämd och uppskattad. Om mannen uppfyller kriterierna så får han en läcker grillad steak och när han är mätt och nöjd så får han ett Bj (Blowjob) Detta är ju vägen direkt in i mannens hjärta.

Men om man har varit en snål jävel och inte köpt blommor till sin älskade så ska man nog inte räkna med något den 14 Mars.

Steak and Bj har naturligtvis sin egen webbsida och har i skrivande stund över 111.000 fans på Facebook. Dom finns även på Instagram.

Jag lägger inte upp några bilder på bloggen men du kan se allt om detta fenomen på deras sidor. Allt är smakfullt och och väldigt pro.

Om detta kommer att ta fart som Valentine vet jag inte, men annorlunda är det utan tvekan.

Vad tycker du?

 

By Mimmo Fischetti

I left Sweden for Denmark 1993 to try something new. I’m still here and loving it. I'm a blogger, Networker and my day job is mentoring. I'm a huge fan of pineapple on pizza - Just kidding 😎 If you like what you see? Just click on the follow new posts.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »