Skriva boken eller korrektur läsa andras

Har du en dröm om att skriva en novell? En bok, eller boken du vet den som alla kommer att läsa?

Har du surfat nätet tunt efter en utbildning eller skola, kurs, software eller något som kan hjälpa, lära eller på annat vis ge en spark åt rätt håll? Glöm allt om detta om du bränner av din tid på det. Nu ska jag snabbt göra en sak klar – Jag har inte publiserat något och ingen vet vem jag är i den litterera värden. Men en sak vet jag och det är detta. Om du inte har talang för att sätta ihop ord till en historia man man vill läsa så spelar det ingen roll hur bra du är på grammatik, stavning eller hur man sätter upp en historia.

Dom största författare i Världen som är kända och älskade överallt säger stort sett det samma sak när dom blir intervjuade om ämnet.  Om du vill skriva så ska du läsa! Läs massor av böcker och när du är klar till att skriva så skriv. Skriv hela tiden och älska det du gör. Att skriva är inte en team sport. Du är ensam i denna process och ingen kan hjälpa dig. Det är bara du och en vit tom sida som ska veckas till liv – Dina läsare ska kunna drömma sig in i dina ord och meningar utan att tänka. Det ska bara värma dom som ett varmt dun täcke en vinternatt.

Är du en fena på att stava? Super för om du inte slår igenom som författare så kan du kanske få jobbet som korrektur läsare.

 

By Mimmo Fischetti

I love coffee! My family and friends. Don't take what I blog about to seriously. Never follow any advise before doing you're due diligence.

Let's talk.....