Sista cigarett idag nu är det slut!

Quit smoking

Så kom dagen då den sista cigarett skulle rökas.

Nu är det helt slut. Aldrig mera. Aldrig en cigarett till! Och denna gång menar jag det. Kommer det att bli enkelt? Absolut inte. Men inget som är värt att gå efter är enkelt. Inget gott kommer utan kamp.

Så varför skulle det vara annorlunda med att sluta röka?

Vi vet ju alla att det är osunt att suga i sig dessa pinnar. Vi gör det för vi är hoocked på dom. Det är ett gift som smyger sig in genom tiden och så sitter man fast i skiten.

För dom flesta började det hela i skolan. Det gjorde det för mig. Sommaren mellan 8an och 9an började jag röka för så var jag ju klar till skolan i 9an och rök rutan på skolgården. Tänk att det var helt ok på den tiden. Vi snackar tidigt 80 tal här.

Har tänkt på detta varenda dag i lång tid nu. Ville bara droppa dom. Men ni som röker eller har rökt vet hur svårt det är. Man kan inte bara stoppa och tro att det kör.

Vissa undantag finns. Min vän Jan slutade bara en dag. Och han gick från 60 cigaretter om dagen till noll! Det är 9 år sedan nu. Otroligt.

Men nu är det över.

Känns riktigt bra. Helt rätt beslut och idag är lika bra som vilken dag som helt. Ser fram mot nya tider som helt rökfri!

Yihhhaaaa 🙂

 

By Mimmo Fischetti

I love coffee! My family and friends. Don't take what I blog about to seriously. Never follow any advise before doing you're due diligence.

4 comments

Let's talk.....