Så fick man leka polis i två dagar på Film Maskinen Frederikshavn

Bad Cop
Det var en upplevelse att vara med på en film produktion för första gången. Lite som jag hade räknat med men ändå helt annorlunda.

Spännande var det i alla fall. Min dotter Sarah hade en riktig roll i filmen Lock out och jag hade en bi roll utan namn 🙂 Men jag fick jaga buset med dragen pistol vilket var super kul. Min dotter gjorde ett super jobb i filmen och hon körde alla sina repliker igenom utan problem. Super duktig så stolt är jag.

Film maskinen är ett nytt projekt i Frederikshamn där nya film folk ska lära sig hur man skapar och filmar.

2014-10-14_20432

Sarah och Carina

Sarah min dotter och Carina som spelar Mamman i filmen.

Frank Mothe spelar huvudrollen i denna kortfilm. Ser våldsamt ut…

Frank Mothe Lock out

Frank Mothe Lock out

 

By Mimmo Fischetti

I love coffee! My family and friends. Don't take what I blog about to seriously. Never follow any advise before doing you're due diligence.

Let's talk.....