Min första CV någonsin är nu skriven

CVJag är i skrivande stund 46 år och har aldrig haft en CV. Jag har varit egen företagare stort sett non stop sedan 1987 och har aldrig behövt en CV. Men nu så tänkte jag att det kunde va lite kul att skriva en för att se hur min CV ser ut skriven.

Jag har anställt många genom åren men aldrig tagit deras CV seriöst. Jag kan inte helt se varför man behöver en CV då jag går efter kemi och kompetens. Om dom inte lever upp till det så kan dom ju inte jobba vidare. Så enkelt ser jag det. Jag har också många gånger tagit chanser med personer som inte hade den nödvändiga kompetens men istället var ivriga att lära och jobba. Dom har visat sig vara dom bästa jag har haft. Och alla har efter dom slutade hos mig kommit långt i deras respektive karriärer.

Brinnande vilja och lusten att lära är vad jag tittar efter när jag anställer nya. Jag vill se dom live. Jag vill allra helst att dom tar sig tiden att besöka mig och redan vet vem jag är innan dom kommer. Visar mig att dom har lagt lite tid i detta innan dom söker upp mig för ett eventuellt jobb. Det är vad jag går efter. Det är för enkelt att bara sända en e-mail och sitta och vänta på dröm jobbet. Inte för att jag erbjuder dröm jobben men jag menar då generellt 🙂

Jag kanske är för old School?

Hur skriver man en CV? Bra info och tips finns här.

By Mimmo Fischetti

I love coffee! My family and friends. Don't take what I blog about to seriously. Never follow any advise before doing you're due diligence.

Let's talk.....