I December 2014 fick jag veta att jag hade en bror. Hans namn var Morgan. Jag hann aldrig träffa honom. Han gick bort allt för ung innan jag visste att han fanns.

Det tragiska med historien är att Morgan heller inte visste något om detta. Han visste inte vem hans pappa var. Han trodde han visste vem det var. Jag känner inte den mannen men är säker på att han var en bra pappa. Han tog över rollen och var en pappa och man. All heder till honom!

Men Morgan hade en Italiensk pappa. Vilket förklarar hans temperament. Morgan var oxå kock…. Vilket hans Italienska pappa oxå var. Är det inte otroligt att äpplet inte faller längre?

Varför vår gemensamma pappa och Morgans mamma aldrig sa något till oss andra barn vet jag inte. Men som pappa (vet jag idag) att vi gör allt för att beskydda våra barn. Morgan var född 1972 och på den tiden innan iPhones och Facebook var tiderna annorlunda. Man kunde inte bara få barn utan att vara gift. Speciellt inte om man redan var gift men någon annan. Jag vet, det betyder inte mycket idag 2015.

Jag älskar min pappa oavsett vad. Tror alla barn älskar sina föräldrar oavsett vad. Han gjorde vad han då trodde var det bästa. Han var i 20 års åldern på 70 talel! Googla det!

Morgans mamma sa heller inget. Morgan visste inget om allt detta. Hans söta hustru eller hans andra syskon visste heller inget om detta. Livet kör vidare utan att någon visste något. Fanns ju ingen anledning att misstänka något. Men allt som krävdes var ett enkelt telefon samtal till skatteverket när ryktet nådde mig.

Ok, 2-3 personer visste.

Nu sitter jag här. Hans store bror. Jag sörjer en man (bror) jag aldrig kände. Har aldrig sett honom. Det gör ont. Det gör ont för vi faktisk levde nära varann utan att veta det. 30 min i bil i från varann. Jag växte upp i Karlstad och Morgan i Kristinehamn.

Min bror Morgan var gift men vad jag har hört en fantastisk kvinna. Dom fick 2 vackra barn tillsammans. Becca och Fredric. Alla vi syskon till Morgan älskar er!

Och till dig Morgans hustru och mamma till hans barn. Du är en ängel! Tusen tack för allt du har gjort! Jag älskar dig och har aldrig ens mött dig…. Ännu. Tack.