Man kan inte köpa lycka men man kan köpa Pizza

Pizza

Finns det något bättre än en riktigt läcker pizza?

Jag menar en riktig Italiensk pizza bakad efter alla konstens regler. En sund pizza som smakar av sol och sommar. Hmm det är gott. Inte många ställen man kan få det utanför Italien. Men jag har hört ett rykte om en restaurang i Stockholm som heter Pane Fresco (färskt bröd) fritt översatt till Svenska.

Jag har sett Paolo Roberto checka in på Pane Fresco via Instagram. Om jag förstår det riktigt så äger familjen Roberto stället. Jag har sett och hört så mycket om maten dom serverar att jag bara måste besöka Pane Fresco när jag en gång kommer till Stockholm.

Note: Pizza bilden är inte från Pane Fresco.

By Mimmo Fischetti

I love coffee! My family and friends. Don't take what I blog about to seriously. Never follow any advise before doing you're due diligence.

Let's talk.....