Man hinner mycket när man har tid

Palme stranden Frederikshavn

Jag har nu varit ledig från plikter i den riktiga Världen i över 3 veckor.

Jag har det så skönt just nu. Jag har jobbat som en galning sedan jag var 15 år och alltid kämpat för “en gång i framtiden så” I dag några år senare har jag kommit framtill att framtiden är nu! Den är här varje dag vi vaknar. Men av någon grund så ser vi den inte.

Jag såg den inte, trodde den var långt in i framtiden när jag blev gammal. Typ 40 år eller något liknande. Nu är jag snart 48 år och tänker…. När blir man gammal?

Jag har inte blivit Sosse! Har heller inte blivit vegetarian eller något i den stilen. Jag har bara fattat vad som är viktigt. Det viktiga är nu. Idag. Inte nästa vecka, nästa år. Eller dom nästa 10 år. Det är nu idag som är viktigt för imorgon kanske aldrig kommer.

Så länge vi har hälsan så kan allt annat dra åt helvete! Jag menar det. För allt annat är bara döda saker som inte betyder en skit. Det är räkningar på saker vi trodde vi behövde som bara suger livet ur en. Fint ska det vara. Kan vara svårt att se men tänk över det en minut.

Har du ett tak över huvudet? Mat på bordet? Goda vänner? Så är du en av dom rikaste människor jag känner. Var glad för det och visa dina närmaste hur glad du är för dom.

Det är livet! Allt annat är reklam….

Ps / bara för att bevisa att jag inte har fått ett frispel så vill jag att du klickar på annonsen nedan. Jag har ju en familj att försörja 😉

Mimse

By Mimmo Fischetti

I love coffee! My family and friends. Don't take what I blog about to seriously. Never follow any advise before doing you're due diligence.

Let's talk.....