Jolly Butcher saga 1992 – 2015

Saint Patrick's day
Saint Patrick’s day

Efter 20 år i bar branschen i Fredrikshamn så är det slut. Det har varit spännande och kul. Vi har upplevt så otroligt mycket. Träffat så många spännande människor under åren. Men nu 2015 så är det slut.

Jolly Butcher

Vi har nu sålt Jolly butcher till två duktiga krögare som kommer att få upp lokalen till den nivå den förtjänar. Dom har ett nytt spännande koncept för Fredrikshamn som både turister och lokala kommer att älska. Så gläd er.

Vi vill tacka alla er som har hjälp och stöttat oss.

Jag nämner inga namn här men ni vet vilka ni är och ni ska veta att vi är otroligt tacksamma och kommer aldrig att glömma det ni har gjort.

Jolly memory lane

Affärs partners, Jolly teamet och alla våra lojala gäster.

Kontakta oss. Sänd en email

Jolly på Facebook

News på Facebook

Jolly 1992 – 2015 förklaring. Det hela startade med Mamma Rosa 1992. Så kom jag til Fredrikshamn och menade att vi skulle förnya oss. Så 1997 öppnade vi Cafe Artist. Vi övertog gamla slaktar butiken Munk. 2001 byggde vi igen om och nu till Jolly Butcher. Jag var på en pub i Kil utanför Karlstad som hade det som namn. Jag var förälskad.

Tusen tack till er alla.

By Mimmo Fischetti

I left Sweden for Denmark 1993 to try something new. I’m still here and loving it. I'm a blogger, Networker and my day job is mentoring. I'm a huge fan of pineapple on pizza - Just kidding 😎 If you like what you see? Just click on the follow new posts.

1 comment

  1. Det har varit en otrolig resa. Så mycket har hänt genom åren. Så många sköna människor har kommit vägen förbi Jolly. Jag sitter här nu och är så tacksam och ödmjuk över all respons vi har fått dessa dagar. Tusen tack till er alla.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »