Jag börjar se en skymt av ljuset på andra sidan

Ljusare tider där ute
Ljusare tider där ute

Det är ju många saker som ska fixas när man avvecklar ett bolag efter 20 år.

Nya avtal med dom som tar över. Kreditorer som det ska snackas med. Möten med advokat med mera. Det är inte bara att låsa och hoppa vidare. Och nej, vi kan inte leva av pengarna i sus och dus. Tvärt om! Men det är en del av att driva bolag. När det kör så är ju allt bra. Om man inte tål baksidan så är det nog inte företagare man ska satsa på.

Pengar är alltid bra att ha. Ska inte säga att man kan leva av kärlek, Ramlösa och hopp för det är lite svårare att göra i verkligheten än på film. Men när det är sagt så kan man faktiskt ha ett utmärkt liv med mindre cash flow. Handlar bara om att rätta in sin budget så den passar med dom medel man har. Detta kan faktiskt enkelt göras i en privat ekonomi. Svårare i ett företag då det inte finns en fast inkomst att göra en budget efter. Svårt att se vad som händer dom nästa 4 kvartal.

Men nu börjar jag se ljuset i änden av tunneln och det är inte ett tåg. Det är ljusare tider. Det jag har kämpat så hårt för börjar äntligen att att ta form.

Ett stressfritt liv! 🙂

 

By Mimmo Fischetti

I love coffee! My family and friends. Don't take what I blog about to seriously. Never follow any advise before doing you're due diligence.

Let's talk.....