iPhone 6 vs iPhone 6 Plus

Vilket dilemma att hamna i. Vad ska man göra?

iPhone 6 är här, och den här gången släppte Apple två olika modeller samtidigt – en med skärm på 4,7 tum och en med 5,5 tum som gör det så otroligt svårt att välja vilken man ska köpa.

Lite fakta om dom.

iPhone 6 är påtagligt större än gamla iPhone 5s och iPhone 6 Plus är ett riktigt monster!

iPhone 6 väger 129 gram och iPhone 6 Plus 172 gram.

Båda modellerna har samma nya sensor, optik och mjukvara i A8-processorn som gör att de ska ta betydligt bättre bilder än iPhone 5s.

En riktigt stor skillnad mellan modellerna är att iPhone 6 Plus har rejält tilltagen batteritid.

iPhone 6 har 1334×750 pixlar med 326 pixlar per tum (exakt samma täthet som tidigare iPhone-modeller med retinaskärm), medan iPhone 6 Plus har 1920×1080 pixlar för 401 pixlar per tum.

Så vad gjorde jag?

Jag gick en vecka och kunde inte bestämma mig. Sedan köpte jag iPhone 6 den mindre modellen. Nu efter en månad så ångrar jag mig och hade velat ha den stora iPhone 6 plus istället. Inte så mycket för vad den kan kontra den mindre 6’an men för att den är större. Stor läcker skärm som är kristall klar.

Jag har testat flera av dom nu och oj vad jag ångrar mig nu.

Vad är din erfarenhet av detta?

Valde du iPhone 6 eller gick du efter monstret direkt? Och hur funkar det för dig?

Men min lilla 6’a är kanon den med. Ville bara haft större skärm men så får det ju bli nästa gång jag byter upp mig. För oavsett vad så är en iPhone den bästa smart phone enligt mig!

Photo source: engadget

By Mimmo Fischetti

I left Sweden for Denmark 1993 to try something new. I’m still here and loving it. I'm a blogger, Networker and my day job is mentoring. I'm a huge fan of pineapple on pizza - Just kidding 😎 If you like what you see? Just click on the follow new posts.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »