Idag är en perfekt dag att starta om!

Mimmo Fischetti Så jag levde ett Rock “N” Roll liv med sena nätter och många arbetstimmar som egen företagare i nattlivet. Tog min hälsa skada av för lite sömn, fel kost, massor av cigaretter och ingen motion? Oh yes.

Mitt nya liv startade den 17 April 2015 när jag rökte min sista cigarett och insåg att om jag ska ha en chans till ett normalt fungerande liv i framtiden så är det nu jag slår i bromsen. Vilket jag gjorde.

“Idag är en perfekt dag att starta om! Om du vill ändra något så är idag perfekt till det. Vänta inte”.

Som du nu säkert har fångat så är hälsa, bra mat och motion något jag brinner för. Och du har också fångat att detta är något ganska nytt för mig. Jag ändrade mina vanor och fick det mycket bättre! Så är det bara.

Vem kan göra det?

Alla!!!!! Alla kan göra detta. Är det enkelt? NEJ, så klart inte. Men det är värt det.

20 år sedan var den bästa tid att plantera ett träd.
Den näst bästa tiden att plantera ett träd, är i dag.

Hoppa in i chatten nedan. Låt oss dela erfarenheter om allt vi kan göra bättre 😉

1 comment

  1. Idag är en perfekt dag att starta om. Om det nu är sluta röka eller börja träna? Elle något helt annat så är idag en perfekt dag. Som sagt. Bästa dagen att plantera ett träd var för 20 år sedan. Näst bästa är idag!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »