Hjälp min Mac skärm har blivit negativ

Negativ screen on MacHar aldrig sett detta tidigare men vår allmänna Mac hemma fick en negativ skärm och jag prövade allt utan att kunna fixa det. Så jag gjorde det man gör när man sitter fast. Jag gick på Google med mitt problem för att hitta en lösning.

Lösningen var enklare än jag trodde vilket det nästan alltid är. Därför hade jag svårt att hitta lösningen själv då jag trodde det var mera komplext. Lösningen finns att hitta under systeminställningar. Detta är speciellt bra om man Ex har dålig syn. Du kan välja mellan svart på vitt eller vitt på svart. Man kan även fixa detta via tangentbordet om skärmen går i negativ mode. Command+Opt+Ctrl nedtryckta +8.

2014-04-02_1311

 

 

By Mimmo Fischetti

I love coffee! My family and friends. Don't take what I blog about to seriously. Never follow any advise before doing you're due diligence.

Let's talk.....