Hej

Snackar jag för mycket? Jag kallar det passion!

Mimmofischetti.comJag lämnade Sverige för Danmark 1993 med familjen för att pröva något nytt. Vi skulle pröva ett år men det blev lite längre.

Jag startade en Pub / Café / Restaurang i Fredrikshamn The Jolly Butcher 1997 som jag sålde 2015. Det var många goda och spännande år med massor av goda upplevelser.

Jag har stort sett alltid varit min egen chef vilket passade mig utmärkt. Men jag kan också arbeta för och med andra 😉

Jag talar Danska med en klingande Svensk accent som jag bara inte kan bli av med men jag har inga problem med att bli förstådd. En del tror nog att jag kommer från Bornholm? Dom snackar lite som mig 🙂 Svenska är ju mitt modersmål då jag är född och uppvuxen där.

Jag har gjort lite av varje genom åren. Driva Pub är ju inte bara att langa Guinness över disken. Det är ju ekonomi, marknadsföring, personal och planering. Inköp. Massor av uppgifter man ska kunna förutom att tappa upp en perfekt Guinness.

In i mellan allt detta har jag jobbat med Networking, tele marketing, H&M, Skandia försäkringar, Pedagog och lite annat kul.

Jag är nog en person kännare. Har ju minglat och nätverkat i många år.

Engelska och Italienska är några extra språk jag är ganska bra på måste jag säga: Och jag talar dom utan min Svenska accent.

MimmoVarför är jag så synlig online?

Jo du. Detta smarta sätt att nå ut till alla av alla är ju genialt. Så man kunde ju tro att bara för att jag har denna blogg och är på dom flesta sociala media så är jag super känd? Men så enkelt är det inte helt. Nu är jag heller inte ute efter att bli kändis men lite kändis för dom rätta kontakter.

Tycker du detta ser intressant ut för ditt företag eller idé så kontakta mig. Vem vet? Vi kanske kommer att göra något tillsammans en dag? Ta en koll på min Facebook profil. Den ger en rättvis bild av mig och vilken typ jag verkar vara. Facebook är enligt mig det bästa media om du vill fiska lite för att se vem du har att göra med.

LinkedIn är mera ett “Se på mig” jag är duktig och visar inte vem du är riktigt.

 

Med vänlig hälsing
Mimmo Fischetti