Ditt ego skapar konkurrenter

egoHar du tänkt över detta? Ditt ego eller viljan att vara Kungen i ditt eget bolag skapar konkurrenter.

Det är så många som gör fel här. Dom har en anställd som brinner för jobbet och gör det otroligt bra. Men du känner dig bara hotad på tronen istället för att vara glad för att du har en resurs i bolaget. Det slutar alltid på samma sätt. Den duktiga resurs du har slutar och tar med sig allt dom vet om dig och ditt bolag till ett nytt bolag. Nu har du en konkurrent som verkligen kan skada dig ekonomiskt.

Detta händer gång på gång i alla typer av bolag och jag fattar inte varför?

Att hitta en stark resurs är det bästa som kan hända. Och man värnar om dom. Man ser till att dom trivs så bra att dom aldrig slutar. Det är vad man gör med en resurs. Detta med att vara Kungen är så dumt att jag inte har ord för det. Om man vill växa och bli bättre så måste man umgås med folk som är bättre för att lära nya saker. Det sätter ribban högre och allt blir bättre. Vad Kungarna måste förstå är att det är team work för att få ett bolag att blomstra. Alla bidrager med sin del och helheten är det som gäller.

Droppa ditt ego och Kung fetisch och se vilken skillnad det blir. Du kommer att bli förvånad över resultatet.

 

By Mimmo Fischetti

I love coffee! My family and friends. Don't take what I blog about to seriously. Never follow any advise before doing you're due diligence.

Let's talk.....