ASEA Redox vatten funkar det?

Efter en tids “utmaningar” började jag leta överallt efter något som kunde hjälpa eller förebygga och stärka min kropp.

Mitt liv innan var kanske lite väl hårdhänt mot kroppen. Jag både rökte för mycket, åt helt fel. Massor av Junk Food på farten. För lite motion. Ja, allt som är dåligt för kroppen kan man väl säga.

Du kan läsa massor om ASEA – Gå till shoppen för mera info

Så jag slutade röka.

Började äta sundare.

Även fysisk aktivitet kom på programmet. Jag kan redan märka att det funkar.

Så nu vill jag till nästa nivå.

Att vad vi äter är otroligt viktigt är det väl inget tvivel om. Så ju mera fokus vi får på vad vi stoppar i munnen ju bättre är det.

Det finns massor av kost tillskott att köpa sig fattig i idag. Men vilka är bra och vad behöver vi? Vilka livsmedel är dom med mest kraft i?

Mycket av den mat vi köper idag är ju direkt värdelös i bästa fall och farlig för oss i sämsta fall vilket inte är ovanligt. Massor av socker, salt för att inte tala om alla andra grejer dom stoppar i.

Du kan läsa massor om ASEA – Gå till shoppen för mera info

Jag ser på allt nu som verkar vettigt. Och ja, ASEA faller helt klart i den kategori.

Jag läste en massa på Annika Ljungbergs blogg. “Rednecks” Om hennes liv och erfarenheter. Hon har en riktigt bra blogg som heter friskhuset och som handlar om ja du gissade…. Sund livsstil 😉

Vad är redoxsignalmolekyler?

Det visar sig att K2 vitaminer kan hjälpa att rensa blodet från kalcium och leda det till skelettet. Det är ju bra om man lider av eller har anlag för åderförkalkning. Men så visar det sig att om man tar blodförtunnande medicin så är detta farligt. Kanske redan innan?

Som sagt så ska man kolla upp på allt innan man gör något. Ta en snack med din läkare för hela iden är ju att bli bättre eller hur…..

Du kan läsa massor om ASEA – Gå till shoppen för mera info

Du kan läsa massor om ASEA – Gå till shoppen för mera info

 

Let's talk.....